Tiss’âge Nord

Diverse informatie

PZT Tiss’âge Nord is gespecialiseerd in geestelijke gezondheid en geriatrie. Om haar missies uit te voeren, bezoekt het gratis rusthuizen en instellingen voor begeleid wonen in de noordelijke helft van de provincie Namen om zijn taken uit te voeren.

Ondersteuning: ondersteuning voor bewoners en personeel van verpleeghuizen en woonzorgcentra door middel van individuele gesprekken, groepen of overleg met het zorgnetwerk.

Coördinatie: opzetten en ontwikkelen van samenwerking met het zorgnetwerk, aangepast aan de behoeften van de begunstigde.

Coaching: een bijeenkomst met professionals om een specifiek probleem met een oudere persoon te bespreken, met de bedoeling een richtlijn voor goede praktijken door te geven.

Bewustmaking: trainings-/informatiemodules voor professionals die werken met ouderen, bewoners van rusthuizen en instellingen voor begeleid wonen, of hun familie.

Iedereen die problemen ondervindt met een oudere persoon kan een beroep doen op PZT Tiss’âge Nord. Of u nu een bewoner bent van een rusthuis of een instelling voor begeleid wonen, een professional of een familielid.

Bel ons
Nous sommes joignables du lundi au vendredi de 8h30 à 16h30 aux numéros suivants :+32 (0)491 61 51 31
Vind ons
Rue de Gembloux, 179 – 5002 Saint-Servais

Zie op de kaart

Meer info
Contacteer ons
Geassocieerde IBW
L'Espoir